Coaching

 

Wil je meer in je eigen kracht staan en ben je op zoek naar een betere werk/privé balans?

 

Door Coaching krijg je inzicht in je eigen functioneren, wordt je gestimuleerd om je doel te behalen en uitgedaagd om je eigen kunnen te vergroten.

Wij kunnen zoeken naar manieren om stress te verminderen, om te gaan met faalangst of ontdekken hoe je jouw talenten het beste kunt inzetten.

 

Een coachingsgesprek biedt uitkomst wanneer je een conflictsituatie ervaart op het werk of moeite hebt met het stellen van grenzen of je hebt neiging tot uitstelgedrag en staat voor een belangrijke keuze in je leven. De voorbeelden zijn uiteenlopend, maar zorgen allemaal voor een mate van onrust.

 

Als coach begeleid ik jou vanuit je diepste wensen en talenten zelf vorm te geven aan het leven, dit kan op alle levensgebieden, zowel werk als privé. Door coaching krijg je  inzicht in een bepaalde kwestie in je leven en kan je meer de regie in je leven nemen. Hierbij worden 3 levensvragen onderzocht: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?

 

Door te werken met het onderbewustzijn blijkt vaak dat de oorsprong in het verleden zit of soms heb je patronen, gevoelens of gedachten van mensen uit je omgeving opgepakt. Coaching is een effectieve manier om je problemen op te lossen waardoor je klachten verdwijnen. De onderstaande technieken zijn beschikbaar om de oorsprong van je problemen aan te pakken en zo te veranderen dat je in het hier en nu beter gaat functioneren:

 

  1.   Autobiografie; 

  2.  Associatiekaarten;

  3.  Wandelcoaching;

  4.  Kernkwaranten;

  5.  Loopbaanpad;

  6.  Systeemopstellingen:

  7.  Inquiry methode;

  8.  Visualisatieoefeningen.

 

In het begin is het even wennen om de eerste stap naar je gewenste doel te zetten, maar zodra je deze eenmaal hebt gezet, wordt hiermee ruimte vrijgemaakt om vanuit je levensenergie meer in je eigen kracht te komen staan!