Over Sander

 

Mijn levensopdracht het begeleiden van cliënten bij het realiseren van hun persoonlijke doelen. In 2010 ben ik mijzelf gaan oriënteren op het coachen. Hiervoor heb ik eerst een coaching opleiding bij de Hogeschool NCOI gevolgd en daarna een opleiding tot Life Coach bij het Atma Instituut.

 

Na het behalen van het door het CPION gecertificeerde hbo-diploma ben ik gestart met het opzetten van een eigen praktijk. Vervolgens heb ik een  opleiding Regressie- en Reïncarnatietherapie bij de SRN gevolgd en daarna heb ik nog een spirituele cursus reading en healing afgerond.

 

Sindskort heb ik mij als talentcoach bij een vrijwilligersorganisatie aangemeld waarbij ik clienten begeleidt in het aanbieden van verschillende loopbaantrajecten. Door alle ervaringsgerichte opleidingen en trainingen heb ik de taal van het IQ (denken), het EQ (emoties), het BQ (lichaam) en het SQ (intuïtie) leren kennen en begrijp ik nu dat zij samen één gemeenschappelijk doel hebben, namelijk jou als persoon in balans houden.

 

 

Sindskort tijd weet ik dat ik hooggevoelig ben. Dit betekent dat ik heel gevoelig ben voor mijn omgeving. Hierdoor kan ik mensen gemakkelijk aanvoelen en in contact komen met hun energie. Vanwege deze eigenschap was het altijd een overlevingsstrategie om mij aan mijn omgeving aan te passen.

 

Wat ik zelf voelde en wenste wist ik toen nog niet. Mijn gevoelens had ik namelijk ver weggestopt. Het was een lastig klus om hier weer bij te komen. Hoe is het als alle gevoelens er mogen zijn, hoe ga je er mee om? En hoe ga je om met alles wat je voelt van anderen?

 

Het omgaan met gevoelens is een een belangrijke les geweest. Ik heb geleerd om in contact te staan met mijn gevoelens en ze er te mogen laten zijn en ervaar nu meer rust en vreugde in mijn leven. Ik weet nu goed wie ik ben en en sta meer in verbinding met mijn hart waardoor ik goed ervaar waar ik naar verlang en wat ik wens. Hierdoor is in feite omgebogen in een sterke eigenschap en ervaar ik hoogegevoeligheid als een geschenk.

 

Door deze verandering kan ik in contact komen met jouw energie en kan ik de spanningen in jouw energieveld transformeren. Zelf heb ik ervaren dat coaching, therapie en healing letterlijk en figuurlijk een last van mijn schouders heeft gehaald. Contact moet goed voelen en een persoonlijk gesprek zegt meer dan tekst of een foto. Als je wilt weten of ik de juiste persoon ben, neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op!