Healing

 

Wil je graag dat je klachten worden genezen?

 

De tijd vraagt om een andere benadering van de mens, de mens is gevoelig geworden voor diverse energieën. Bij het begeleiden van de hulpvraag is het belangrijk te weten te komen hoe de spirituele wetten, intuïtieve vermogens, het energetisch bewustzijn en de psychische processen verlopen.

 

Een healing is een energetische behandeling en een hele rustgevende manier om tot meer bewustzijn te komen waarbij oude niet meer bruikbare gedragspatronen, gevoelens en gedachten kunnen worden losgelaten. Tijdens een healing wordt er gewerkt aan het herstellen van het energieveld van je lichaam en je aura. Door een healing wordt je weer fijn in balans gebracht en een healing is voor veel uiteenlopende klachten geschikt.

 

Lichamelijke klachten: stress, ernstige vermoeidheid, astma, darmklachten;

Mentale klachten: oude overtuigingen die je belemmeren, zoals ‘ik kan het niet’, ‘ik moet sterk zijn’ of ‘ik ben het niet waard’;

Emotionele klachten: moeite hebben met loslaten, piekeren, moeite hebben met het verwerken van emoties.

 

Tijdens een healing worden je klachten behandeld, maar het is meer dan alleen een klacht behandelen, het is een healing van de hele persoon. Pijn kan verdwijnen, depressie kan worden verlicht en ook andere klachten worden beïnvloed. De healer maakt via een soort van onzichtbare telefoonlijn contact met de bron en geeft dit aan de cliënt door. Zo vindt er op alle gebieden, zowel lichamelijk als mentaal en emotioneel genezing plaats.

 

Er gebeurt altijd wel iets bijzonders tijdens een healing. Sommigen ervaren bijvoorbeeld licht en anderen voelen lichte schokken in het lichaam. Na de healing ervaar je een diepe innerlijke rust. Het is hierbij niet nodig om je te richten op een bepaald resultaat. Laat het Universum jou vooral brengen wat het besloten heeft dat jij nodig hebt.

 

Wij maken een onderscheid tussen de volgende vormen van healing:

 

  1.  Reading;

  2. Trance Healing;

  3. Reconnective Healing.

 

Mogelijk is een healing een geheel nieuwe ervaring en zal je verbaasd zijn over de sterke uitwerking hiervan.